Učitavanje...

Preporučite nas prijateljima i zaradite 50% lako

Otvori nalog

Partner program

Za svakog klijenta koga nam pošaljete isplaćujemo vama 50% jednokratno. Cookie se čuva 6 meseci. Možete nam javiti za klijenta koga nam šaljete i usmeno ili putem twittera i Facebooka naravno pre nego što klijent uplati. Minimum isplate 50$ i 30 dana nakon uplate, isplaćujemo putem Payoneer kartice ili preko računa firme. Možete iskoristiti taj novac za naše usluge.

Otvori Nalog

Dobro Došli na Neo Host ZAŠTO IZABRATI NAS?

7 dana vraćamo novac

Ukoliko niste zadovoljni, u roku od 5-7 dana vratićemo vam novac! Garantujemo 99.9% uptime!

24/7 tehnička podrška

24/7 mrežni monitoring omogućuje da tehnička služba reaguje u trenutku, brzo i na pravi način rešavajući nastali problem.

Sigurnost pre svega

Iskustvo nam govori da je sigurnost stavka broj 1 u hostingu. Posebnu pažnju posvećujemo upravo punoj bezbednosti svih naših servera.

FAQ - ČESTA PITANJA? MI ODGOVARAMO!

Da ,Tehnička podrška NeoHost-a funkcioniše isključivo preko tiketa jer je to najbrži i najpouzdaniji način za rešavanje problema. Podršku pružamo putem telefona.

Usluge realizujemo u roku od 24h po prijemu uplate, međutim, postala je praksa da sve usluge realizujemo u roku od 10 minuta po prijemu uplate tako da istog dana vaš sajt može funkcionisati.

Da. Ukoliko imate neku uslugu zakupljenu kod NeoHost-a, dobićete obaveštenja putem e-maila . Zato je jako bitno da dostavite tačne kontakt informacije. Obaveštenja se dobijaju 20 dana pred istek usluge.

Verovatno ste ukucali pogrešnu šifru. Morate imati u vidu da su polja za login case sensitive (osetljiva na velika i mala slova). Ukoliko tri puta zaredom ukucate pogrešnu šifru, nalog se zaključava na pola sata i nakon toga možete ponovo probati login.

Da. Nakon poručivanja usluge dobićete uputstvo za uplatu direktno preko PayPal Servisa Ili Credit Card...

Nije nikakav problem da NeoHost izvrši celokupno prebacivanje sajta za vas. Ova usluga je besplatna za Hosting pakete. NeoHost će vam otvoriti hosting i prebaciti sajt. Nakon uspešnog prebacivanja sajta, prodaja će vas kontaktirati za izdavanje predračuna za željeni hosting paket.

Ne. Zabranjena je prezentacija sadržaja koji može biti štetan po servere NeoHost-a ili bilo koji drugi server na Internetu, kao i postavljanje linkova ka takvom sadržaju na Internetu. Primeri neprihvatljivog sadržaja: piratski softver, hakerski programi ili arhive, warez sajtovi, irc…

LiveChat i telefonska podrška je dostupna radnim danima od 8h do 18h. Email i podrška preko ticket sistema su dostupne svim danima 0/24.

Neo Host Newsletter

Prijavite se za obaveštenja: